preloader__image

Fondacija tuzlanske zajednice (FTZ) poziva zainteresovane ponuđače da dostave ponudu za uslugu nabavke i isporuke "Medicinske opreme i inventara za potrebe unapređenja uslova na odjeljenjima onkologije Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla, te bolnicama i kliničkim centrima u Zenici, Mostaru i Banja Luci". 

Nabavka se realizuje u okviru kampanje "I ti možeš biti ta osoba", koja je provedena u novembru 2023. godine, a koja je usmjerena na unapređenje uslova na gore navednim ustanovama. 

Za 24 dana kampanje, putem domaće platforme za doniranje Doniraj.ba prikupljeno je ukupno 317.201,61 KM od 3.861 donatora.  U skladu sa ciljevima kampanje, potrebama kliničkih centara i bolnica u gore navedenim gradovima, te očekivanjima inicijatora i donatora kampanje, prikupljena sredstva će biti utrošena na sljedeći način: 

  • Sredstva u iznosu do 250.000 KM će biti usmjerena za nabavku medicinske opreme i inventara za potrebe Odjeljenja za onkologiju i hematologiju UKC Tuzla, 
  • Sredstva u iznosu do 67.201 KM će biti usmjerena za nabavku medicinske opreme i inventara za potrebe onkoloških odjeljenja u bolničkim centrima i klinikama u Zenici, Mostaru i Banja Luci.  

Predmet nabavke je podijeljen je na lotove. Ponuđači mogu dostaviti ponudu za jedan lot ili za više lotova. Za svaki lot se podnosi posebna ponuda (u odvojenim kovertama) po kriterijima definisanim u pozivu.   

Više informacija o pozivu za dostavljanje ponuda možete pročitati OVDJE.